Jouw Personal Coach Helpt je om een betere baan te krijgen
Onze personal coaches zijn ervaren HR professionals met jarenlange ervaring bij het matchen van werkzoekenden en werkgevers. De coaches hebben in diverse functies, o.a. als HR Manager en Hoofd Personeelszaken bij grote bedrijven en instellingen zoals Philips en Ballast Nedam, alle benodigde praktische
kennis opgedaan m.b.t. het werven en selecteren van nieuwe medewerkers. De personal coaches weten hoe ze het moeten aanpakken zodat jij de nieuwe baan krijgt. Wij begeleiden in heel Nederland hoger-opgeleide werknemers (MBO+) uit zeer uiteenlopende sectoren en functies naar een nieuwe baan.
Begeleidingstrajecten


VOLGENDE STAP IN JE LOOPBAAN
Tarief € 1.195

Dit traject zorgt ervoor dat je in staat bent om succesvol te solliciteren naar een betere baan. Wij maken een individueel afgestemd plan van aanpak.

Aansluiting vinden bij nieuwe functies
We maken een loopbaanscan en we bepalen samen jouw sollicitatiestrategie.

Uitgenodigd worden voor een gesprek
We maken een CV en sollicitatiebrief waarmee je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek voor de functie waarop je solliciteert.

De werkgever overtuigen van de geschiktheid voor de functie
Persoonlijke presentatie waarmee je jouw geschiktheid voor functie verwoordt en je je gestructureerd voorbereidt op netwerkgesprekken en sollicitaties. We formuleren antwoorden op de te verwachten vragen in spreektaal. We oefenen een sollicitatiegesprek, zodat je je goed voelt en ontspannen het echte gesprek tegemoet kunt zien.


TRAJECT MET BAANGARANTIE
+ Tarief € 5.650

Aansluitend op het traject "Volgende stap in je loopbaan" begeleiden we je naar een baan. We maken een individueel afgestemd plan van aanpak. We zoeken samen uit wat jij kunt en wilt en waar voor jou de kansen op de arbeidsmarkt liggen. We bieden je vacatures aan en helpen je met netwerken. We begeleiden iedere sollicitatie. We overtuigen de nieuwe werkgever ervan dat jij de geschikte kandidaat voor de functie bent. We begeleiden je totdat jij die betere baan daadwerkelijk hebt.


COACHING VAN IEDERE SOLLICITATIE
Hulp bij het aanpassen van CV/brief
+ Tarief: € 195,-

Voorbereiden sollicitatiegesprek
+ Tarief: € 250,-

Aansluitend op het traject "Volgende stap in je loopbaan" kun je bij sollicitaties gebruik maken van de toegevoegde waarde van onze personal coach die de sollicitatie coacht. Je bent zo verzekerd van begeleiding op wat er toe doet en wanneer het er toe doet bij een sollicitatie. De personal coach zorgt ervoor dat jouw sollicitatie ook in de praktijk uit de verf komt, zodat je uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek en je dit gesprek ontspannen tegemoet kunt zien.
Ik wil meer informatie
over de diensten van
Datavac ontvangen
Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Contact
datavac.baangarantie@gmail.com
06-23757962