Jouw Personal Coach Helpt je om een betere baan te krijgen
Onze personal coaches zijn ervaren HR professionals met jarenlange ervaring bij het matchen van werkzoekenden en werkgevers. De coaches hebben in diverse functies, o.a. als HR Manager en Hoofd Personeelszaken bij grote bedrijven en instellingen zoals Philips en Ballast Nedam, alle benodigde praktische
kennis opgedaan m.b.t. het werven en selecteren van nieuwe medewerkers. De personal coaches weten hoe ze het moeten aanpakken zodat jij de nieuwe baan krijgt. Wij begeleiden in heel Nederland hoger-opgeleide werknemers (MBO+) uit zeer uiteenlopende sectoren en functies naar een nieuwe baan.
Begeleidingstrajecten


Werk naar werk- traject totdat de baan gevonden is
Tarief € 6.845Werk naar werk-traject gedurende 6 maanden
Tarief € 4.750
We begeleiden uw medewerker naar een nieuwe baan. We bieden hem persoonlijke begeleiding en coaching gedurende de looptijd van het traject.
Bij het traject “totdat de baan gevonden is” eindigt het traject wanneer de medewerker daadwerkelijk een passende baan gevonden heeft.

Aansluiting vinden bij nieuwe functies
We doen een gedegen loopbaanoriëntatie en stellen een persoonlijk profiel op. We bekijken waar voor de medewerker de kansen op de arbeidsmarkt liggen en we bepalen samen de sollicitatiestrategie. We bieden een individuele sollicitatietraining (CV, brief, sociale media, presentatie, sollicitatiescript, gespreksvoering, netwerken, jobsearch

etc.). We bieden hem vacatures aan en helpen met netwerken.

Uitgenodigd worden voor een gesprek
We begeleiden iedere sollicitatie. (feedback op brieven/CV’s, sociale media, presentatie, sollicitatiescript, netwerken, gespreksvoering) . Uw medewerker is zo verzekerd van begeleiding op wat er toe doet en wanneer het er toe doet bij een sollicitatie.

De werkgever overtuigen van de geschiktheid voor de functie
Voorbereiden en oefenen van sollicitatiegesprekken; nabespreking van gesprekken. De personal coach zorgt ervoor dat de sollicitatie ook in de praktijk uit de verf komt.
Ik wil meer informatie
over de diensten van
Datavac ontvangen
Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Contact
datavac.baangarantie@gmail.com
06-23757962